tiistai 8. tammikuuta 2013

Sieniretkellä ja vähän muutakin

Tulisko äiti hyvä kuva jos venyttelisin oikein kunnolla?






Vai oisko seisomakuva parempi?




Ääh, antaa olla, nyt löytyi paljon mielenkiintoisempaa tekemistä..



Eli esittelyvuorossa taas kerran haalarihousut. Ihana sieniretkivelour Selialta, metrivetoketju Tampereen Vaahtomuovista, resorien alkuperää en muista. Kaava siis Ottobren Mustikka haalarihousut koossa 80cm, tosin pienillä muutoksilla. Luulen, että vielä yhdet haalarihousut pitää tehdä, mutta sitten saa riittää. Ainakin tässä koossa.. :)



Mukavasti olitte käyneet vastaamassa tähän kyselyyn, kiitokset siitä! Edelleenkin saa siihen vastata, mutta enää ei voi osallistua ylläripalkinnon arvontaan. Satunnaislukugeneraattori arpoi nimittäin jo voittajan, joka on Mieli. Lähetäpä Mieli osoitetietosi sähköpostilla (piiperoinen@windowslive.com), niin pistetään ylläripalkinto matkaan!

Ja sitten vielä yksi asia.. Sain nimittäin eilen naapuriltani Diana sovitusnuken, ja pitäähän hänet heti esitellä teillekin! Valitettavasti Diana on vähän, ööh, miten sen nyt kauniisti sanoisi, muodokkaampi kuin minä, joten ehkä tällä ei omia vaatteita pysty sovittelemaan.. Jos joku omistaa pienemmän Dianan, niin olisin kovasti kiinnostunut vaihtamaan omani siihen. Tämä on siis sitä kakkoskokoa, eli mitat ovat: rinnanympärys 100-116cm, vyötärönympärys 77-93cm, lantionympärys 101-117cm.



4 kommenttia:

  1. Söpöjä, söpöjä edelleen nämä ja edellisetkin haalarit!

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat haalarit,, on sulla vilperin oloinen poitsu!!!

    VastaaPoista
  3. Voitto tuli, ihan mahtavaa! :)
    Laitoin sähköpostitse osoitteen, kiitos jo etukäteen.

    Ja ihanat nuo haalarit pienen miehen päällä!

    VastaaPoista
  4. Ihanat haalarit, mutta minä oenkin haalarihöperö :).

    VastaaPoista