sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Synttärilahja 1-vuotiaalle

Nämä farkkuhaalarit sai lahjaksi miehen sukulaispoika viime viikonloppuna, puntissa komeilee kiva lisko! :) Näissä riitti hommaa, oli paljon koristetikkauksia yms..

 

perjantai 25. huhtikuuta 2008

Liivinsuojat valmiina..

Nämä sain juuri valmiiksi, menee samaan osoitteeseen pikkuhousunsuojien kanssa! :) Kaikissa on 2-3 krs bambua (bambusingleä, -joustofroteeta ja -collegea), kahteen pariin pistin lisäksi kosteussuojakerroksen PUL:sta..


Kiirettä on pitänyt..

.. mutta olen silti ehtinyt jotakin ompelemaan viime päivinä: kestositeitä itselle, kestopikkuhousunsuojia tuttavalle ja kastemekonkin sain vihdoin valmiiksi! :)






maanantai 14. huhtikuuta 2008

Aamupäivällä valmistui sisätäyttövaippa

Tämän ompelussa ei kauaa kestänyt! Päällä college ja peppua vasten mikrofleece. :) Sopii sekä tytölle että pojalle...

  

sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Limepallovaippa uunista ulos!

Tämä valmistui juuri.. Päällä taas Pul-kangasta, peppua vasten microfleece. Ihana kuosi!! :)

  

lauantai 12. huhtikuuta 2008

Tämän päivän valmistuneet..

Tänään sain ommeltua kaksi vaippaa, toinen valmistui aamupäivällä ja toinen illalla.. Molemmissa päällä Pul ja peppua vasten microfleece. Pääkallovaippaa piti kuvata joka puolelta, on niin söpö.. :)





perjantai 11. huhtikuuta 2008

Sammakkovillikset, tadaa!!

No nyt sain jo nämäkin valmiiksi! :) Söpöt!!

 


Valmiita vaippuleita! :)

 Eilen sain valmiiksi kaksi sisätäyttövaippaa, näihin sain kankaat tilaajalta itseltään.. Päällä collegea ja peppua vasten bambujoustofroteeta (mikä muuten tuntuu aivan ihanalta!).  Tänään ompelin vielä yhden taskuvaipan (sama tilaaja, PUL päällä ja microfleece peppua vasten) ja huomenna yritän saada valmiiksi toisen (jos vain ehdin). Varsinkin tämä taskuvaippa onnistui todella hyvin! Vaikka eipä noissa aiemmissakaan mitään vikaa ole, neppien kanssa tosin meinasi tulla ongelmia... Tänään meinaan vielä viimeistellä yhdet hahtuvavillikset, pitää vain päätellä lankoja ja tehdä loppusilaus neulahuovutuskuvaan (sammakko). Pistän niistä kuvan sitten kun valmistuvat! :)


 

torstai 10. huhtikuuta 2008

Loppusilausta vailla!

Siis tämä kastemekko. Enää täytyy vain käydä ostamassa pari nappia taakse ja ommella napinlävet. Ja eteen tulee sitten vielä kapeasta vaaleanpunaisesta satiininauhasta rusetti.. :) Valitettavasti mekko ei ole kuvassa yhtään edukseen.. :(


keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Eilen vielä tuunasin AIO-vaippaa

..koska siihen pitikin pistää nepit eikä tarraa.. :) Ihan hyvä siitä tuli näinkin! Nyt alan sitten ompelemaan työkaverin vauvelille kastemekkoa, kankaatkin on jo leikattuna!!

      
 

tiistai 8. huhtikuuta 2008

Synttäritunnelmissa...

on tämä päivä mennyt.. Leivoin kinkkupiirakkaa ja hain leipomosta suklaakuorrutetut munkkirinkulat, nami!! Ja murulta sain lahjaksi hienon digikameran ja kukkia! :) Lisäksi kävimme taas huonekalukaupoilla tutkailemassa työpöytiä, sohvia yms..


maanantai 7. huhtikuuta 2008

Eka AIO-vaippa valmiina!!

Tämän tekemisessä kestikin jonkun aikaa kun piti pähkäillä imujen määrää yms.. Päällimmäisenä on kosteutta pitävä pallollinen PUL-langas. Kiinteinä imuina vaipassa on 1 kerros vaippaflanellia koko vaipan alueella, 3 pienempää kerrosta mikrokuitufroteeta ja peppua vasten joustofrotee. Läpässä on vielä 4 kerrosta bambusingleä. Jätin lisäksi täyttöaukon taakse. Emil pääsi sovittamaan vaippaa, hyvin näyttää istuvan!! :) Tämä ihanuus lähteekin jo tänään postin kuljetettavaksi..

       
 

    
  
    

torstai 3. huhtikuuta 2008

Tässä vielä illan puuhasteluja..

Piti vielä pari tällaista ommella tässä iltasella.. Tulivat tarpeeseen! :) Ihoa vasten molemmissa bambu, imuina 2 krs vaippaflanellia ja pöksyjä vasten toisessa velouria ja toisessa microfleeceä. Toiseen tuli lisäksi kosteussuluksi palanen PUL-kangasta..


Tänään taas ahkeroin..

..ja sain ommeltua ihanan taskuvaipan! Se pääsikin heti postin kuljetettavaksi.. :) Päällä kiva limepalloPul ja peppua vasten joustofrotee. Nepitkin maastoutuvat hyvin pallojen joukkoon!! Lisäksi leikkasin kankaita AIO (all-in-one) -vaippaan, sellaista en ole aikaisemmin ommellutkaan.. Mutta kerta se on ensimmäinenkin!

 

keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Taas uusia vaippoja valmiina!!

Sain tänään yhden tilauksen valmiiksi: 3 ihanaista bambuläppävaippaa! Aikamoista näpertelyä oli läppien yms kanssa mutta valmista tuli ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen!! :)

      

  

tiistai 1. huhtikuuta 2008

Vihdoin sain nämä valmiiksi!

Huh, näiden kanssa tuli kyllä taisteltua ja paljon!! Muutamaan kertaan piti purkaa ja tehdä taas uudestaan, kunnes vihdoin sain mieluisan lopputuloksen ja tilatun koon mukaiset.. :) Mutta loppujen lopuksi hienot ovat!


Postissa tuli tänään..

...ihanaa flanellia, jonka ostin kestovaippainfon kirpparilta! Tosi söpöä kangasta, vaippoja tästä varmaan tulee jossain vaiheessa.. :) Kuvissa on lehmiä ja possuja!!